logo

Заместник-кметовете Пламен Райчев и Георги Титюков, заедно с общинския съветник Румяна Толова, разгледаха новата детска площадка до Младежки център

Заместник-кметовете Пламен Райчев и Георги Титюков, заедно с общинския съветник Румяна Толова, разгледаха новата детска площадка до Младежки център. Тя ще бъде въведена в експлоатация в близките дни и двамата се увериха лично в качеството на съоръжението.
„Община Пловдив продължава с грижите за най-малките жители на града. Площадката е много красива и нашето желание е да продължим да изграждаме такива съоръжения. Затова и в бюджета на общината има предвидени 700 хиляди лева занови детски площадки, а програмата ще продължи и в следващата година от мандата“, коментира заместник-кметът по строителство и инвестиции Райчев.
„Доволен съм от това, което видяхме. Мястото е много посещавано от родители и деца и имаше нужда от още едно детско съоръжение. Сами виждате, че малчуганите търсят как да влязат на новата площадка, въпреки че все още предпазните огради не са премахнати“, заяви и Георги Титюков.
Новата площадка е изградена в непосредствена близост до сега съществуващата детска площ.
Тя е финансирана по досегашната програма на Община Пловдив за изграждане на детски площадки, като са използвани най-модерни материали.