logo

Комплексът за социални услуги (КСУ) "Св. св. Константин и Елена" отбеляза патронния си празник в Араповския манастир

19-05-2023

В навечерието на 21 май Комплексът за социални услуги (КСУ) "Св. св. Константин и Елена" традиционно отбелязва патронния си празник в Араповския манастир. Дарители осигуряват празничния обяд на децата и възрастните със специални потребности, за които се грижат в Комплекса, и превръщат обикновения делничен ден в истинска веселба.
За потребителите на услугите това е специален ден, в който се чувстват като едно семейство. Работещите в Комплекса благодарят на духовниците в манастира и на спонсорите, които правят тези ежегодни празници възможни.
Екипът на Георги Титюков - зам. кмет по спорт, младежки дейности и социална политика и председател на партия “Кауза България” вече втори мандат работи за разширяване на мрежата от социални услуги в Пловдив. КСУ "Св. св. Константин и Елена" е създаден още през 2014 година и в момента се грижи за 78 деца и младежи, повечето със специални потребности. Името на комплекса е избрано от създателите му и всяка година е повод за истинско тържество в манастира, с подкрепата на общината и партньорите.

Обратно

Галерия