logo

Допитването до пловдивчани, организирано от "Кауза България", набра скорост

30-06-2023

Допитването до пловдивчани, организирано от “Кауза България”, набра скорост. На пунктовете ни в центъра и по районите спират десетки граждани всеки ден.
На сайта www.dopitvane.com и вие може да споделите вашето мнение какви са проблемите на град Пловдив и на района, в който живеете.
От многобройните разговори досега, вече имаме първи впечатления кое съгражданите ни виждат като най-сериозен проблем - градският транспорт. Почти 90% от попълнилите анкетата на допитванетосмятат, че той е нередовен, неудобен и като цяло не върши работа в почти половин милионния град.
Твърде често пловдивчани недоволстват от презастрояването, липсата на места за паркиране и мръсния въздух. Смаляващите се зелени площи хората отбелязват едновременно като проблем, следствие от други проблеми, но и усложняващ трети.
Почти без изключение, когато ги попитаме в какъв ред трябва да бъдат решавани проблемите, жителите на Пловдив посочват, че трябва да започнем именно с транспорта, защото удобни и редовни линии могат частично да решат или поне да облекчат затрудненията с паркирането, задръстванията и мръсния въздух.

Обратно

Галерия