logo

По предложение на "Кауза България" за десета поредна година Детската ще бъде безплатна за всички деца

01-06-2023

За десета поредна година групата на "Кауза България" предложи, а Общински съвет - Пловдив прие Детската железница да бъде безплатна за всички деца на 1, 2 и 3 юни!
Честит празник, мили деца!
Честит празник и на вашите непораснали родители, баби и дядовци, дошли с вас на площада да празнуваме заедно!
На вас, деца, искам да пожелая да пораснете с огромно любопитство към света, а на възрастните - никога да не губите детето в себе си.
Така Георги Титюков - зам. кмет по спорт, младежки дейности и социална политика и председател на партия "Кауза България", се обърна към гостите на празника "Вълшебно лято", събрал стотици деца и възрастни напл. "Стефан Стамболов", пред сградата на общината, в Деня на детето - 1 юни.
"Аз, понеже уж вече съм голям, нека ви кажа, че за вас сега светът е шарен, на всяка крачка е нов и непознат, но когато станете колкото мен, все още ще ви се струва такъв и това му е най-хубавото!
Знам, че бързате да станете големи, а като станате големи, ще ви се иска да не бяхте бързали чак толкова. Да знаете, всички големи сме така, затова искаме да имаме свои деца - за да има с кого да си играем и да се връщаме обратно в детството", продължи той.
Заместник-кметът пожела на децата да пораснат умни, здрави и добри хора и добави:
"Да учите много, да обичате мама и татко и цялото си семейство. Обичайте и приятелите си, обичайте и се грижите за град Пловдив, защото това е вашия дом и за вас той завинаги ще бъде най-хубавият град на света!"

 

Обратно

Галерия