Връзка с нас
К. Георгиев
Е. Сарафян

Анжелика Цокова - водач на листата на ПП "КАУЗА БЪЛГАРИЯ" в 23 -ти МИР - София

01/05/2013

Анжелика Цокова от Гражданско движение "ДНЕС" и водач на гражданската изборна листа в 23 МИР - София на ПП „Кауза България”, участва в предаването "Още от деня" на БНТ. То бе посветено на темата на протестиращите и предизборната борба. В дискусия, търсеща отговори на въпросите, чува ли се гласа на протестиращите и доколко се предлагат решения на проблемите, поставени от тях.

 

Изкуствовед по образование и професия, г-жа Цокова приема каузата да се бори за правата на гражданите като лична.

 

"Ние доста отдавна сигнализирахме, че с монополите има проблеми, че хората са потърпевши",   изтъкна тя. И напомни, че още преди три години Движение „ДНЕС” организира първата национална подписка срещу монополите, в която участваха над 730 хиляди души. „Тя бе внесена в Народното събрание, но отговор не последва нито от Парламента, а институциите мълчаха, сякаш гласовете на почти милион българи са глас в пустиня”, категорична бе тя.

 

И обясни, че в приемните на "ДНЕС" в над 30 градове на страната, юристи-доброволци дават консултации на граждани, станали жертва именно на произвола на монололите.

 

„Листите на ПП „Кауза България“ са 100%   граждански - съставени от достойни българи, изцяло номинирани и директно избрани от българския народ, на първите по рода си граждански избори, организирани от Гражданско движение “ДНЕС”, подчерта Цокова.

 

И призова да се гласува с №32 в интегрална бюлетина, за да си върнем държавата ДНЕС!

 Назад